Sabine en Willy Janssens
Wij zoeken een nieuwe thuis voor je huis.
Vastgoedplannen? Kom eens met ons praten.
Fotoreportages met oog voor detail
Team

Je vastgoeddromen waarmaken? Dat doe je met DREAMHOME

Dreamhome is een vastgoedkantoor met al ruim 10 JAAR ervaring in de verkoop van onroerend goed. Bij ons kan je terecht voor verkoopbemiddeling van je woning, appartement, grond of ander onroerend goed. Het hoofdkantoor van Dreamhome ligt in Leopoldsburg. Recent werken wij ook vanuit Hasselt. Ook daar verwelkomen we je graag!

Waarom kies je voor DREAMHOME?
Je kan vertrouwen op een ervaren partner voor de verkoop van je eigendom. We werken gericht op elk pand. Met degelijke kennis van zaken en veel enthousiasme en passie gaan wij aan de slag om je eigendom succesvol te verkopen. We leveren maatwerk en begeleiden je doorheen heel het verkoopproces, van bij het begin tot bij de notaris.

Kennismaken?
Een vraag? Een vrijblijvende waardebepaling? Neem telefonisch of per mail contact met ons op: 0496/700400 of info@dreamhome.be.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Schrijf je hier in en wij houden je op de hoogte van ons nieuw aanbod, specifiek op jouw behoeften.

Schrijf je nu in

Je hebt toekomstplannen?

Waarom je eigendom eens niet gratis laten schatten? Wanneer je beslist om met ons samen te werken om je vastgoed te verkopen zijn er pas kosten als het verkocht is!

 

 

Meer weten over onze werkwijze?

Dreamhome is niet zomaar een vastgoedkantoor. Bij ons mag je je verwachten aan een professionele en tegelijk menselijke samenwerking.
Vertrouwen en open communicatie vinden wij zeer belangrijk Lees meer.

 

Jouw woning ook verkopen? Contacteer ons