Sabine en Willy Janssens
Wij zoeken een nieuwe thuis voor je huis.
Vastgoedplannen? Kom eens met ons praten.
Fotoreportages met oog voor detail
Team

DREAMHOME, jouw makelaar die je vastgoeddromen succesvol mee helpt te realiseren.

Dreamhome is een vastgoedkantoor met een dynamisch team van twee erkende vastgoedmakelaars. Al ruim 10 jaar begeleiden wij onze klanten bij de verkoop van hun onroerend goed. Dat doen wij vanuit Leopoldsburg. Inmiddels zijn wij ook werkzaam vanuit Hasselt. Dreamhome wil zich onderscheiden als makelaarskantoor. Onze sterke punten zijn: goed luisteren naar onze klanten, zodat we hen de meest passende dienstverlening kunnen aanbieden. Professionaliteit en kennis van zaken. Om up-to-date te blijven met de steeds veranderende regelgevingen volgen wij geregeld vormingen en opleidingen. Vastgoed is een complex gegeven, waarbij je zeker een professional kan gebruiken. Onze begeleiding stopt niet bij de loutere aan-en verkoop op zich, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld energiezuinigheid of renovatie kan je bij ons terecht voor professioneel advies.

Je hebt toekomstplannen?
Waarom je eigendom eens niet gratis laten schatten? Wanneer je beslist om met ons samen te werken om je vastgoed te verkopen zijn er pas kosten als het verkocht is! Om de juiste koper voor je onroerend goed te vinden, geloven wij in sterke publiciteit ( Zimmo, Immovlan, Immoweb, Realo) online en in het straatbeeld door middel van een duidelijk publiciteitsbord aan het pand. In onze etalage in Leopoldsburg vind je ons aanbod eveneens terug.
Wij zijn lid van het CIB (confederatie van immobiliënberoepen). Een vraag? Een vrijblijvende waardebepaling? Neem telefonisch of per mail contact met ons op: 0496/700400 of info@dreamhome.be.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Schrijf je hier in en wij houden je op de hoogte van ons nieuw aanbod, specifiek op jouw behoeften.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen? Contacteer ons