Onze werkwijze

 

 Alles begint met een eerste gesprek. Doorgaans is dit een waardebepaling van je eigendom. Die waardebepaling is altijd vrijblijvend en kostenloos. Een waardebepaling geeft je inzicht in de actuele marktwaarde. Daarnaast maken we ook graag tijd voor een goed gesprek over je vastgoedplannen. Op basis van jouw situatie en de unieke kenmerken van je eigendom werken we een voorstel op maat uit. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw verwachtingen.

Hebben we elkaar gevonden voor een samenwerking? Fijn! Dan gaan we aan de slag om je eigendom succesvol te verkopen. Wij geloven sterk in de kracht van de presentatie van een pand en in de juiste publiciteitsmix (zoekmachines, website, print, social media,...) Om de juiste koper voor je onroerend goed te vinden, publiceren wij je eigendom op Zimmo, Immovlan, Immoweb en Realo. Op onze website is deze ook terug te vinden en ook social media zetten wij indien gewenst in voor de online publiciteit. In het straatbeeld laten wij een duidelijk publiciteitsbord plaatsen aan het pand. In onze etalage in Leopoldsburg vind je ons aanbod eveneens terug.

Wij stellen ons flexibel op om bezichtigingen in te plannen, rekening houdend met de mogelijkheden van de kandidaat-koper. Om de kandidaat-koper te helpen in zijn beslissingsproces, proberen wij hem zoveel mogelijk te begeleiden en te adviseren. En dat niet enkel op het vlak van vastgoed, maar ook met onze eigen kennis of mits doorverwijzing naar andere domeinen die te maken hebben met de aankoop. Dit zijn onder meer: fiscaliteit, financiering, juridische zaken, renovatie, energiezuinigheid, inrichting, styling...

Wij hebben een mooie oplossing om de kandidaat-koper te helpen om zijn aankoopproces overzichtelijker en duidelijker te maken.

Voor moeilijk te verkopen panden, maken wij gebruik van renderings om het potentieel van een woning of appartement te benadrukken. Dat dit een meerwaarde voor de verkoop is, mochten wij al vaak ervaren!

Doorheen heel het proces kan je als verkoper bij ons ook terecht voor advies. We begeleiden jou immers met veel plezier van begin tot einde, met name tot bij de notaris.