Onze werkwijze

Een samenwerking begint steeds met een correcte waardebepaling van je woning of appartement.

Met een innovatieve manier van aanpakken, zetten we jouw vastgoed in de kijker op de manier die hier het best bij past. Maatwerk dus. Behalve een mooie fotoreportage, bieden wij 360° tours aan van je pand. Ook video's en renderings behoren tot onze mogelijkheden. Kortom, we maken gebruik van diverse manieren om jouw woning of appartement te presenteren. 

Publiceren doen we op een mix van communicatiekanalen, inclusief onze website, social media, en de veelbezochte zoekplatforms Zimmo, Immoweb en Immovlan.  

Dreamhome is bovendien jouw aanspreekpunt voor advies. We geven tips om je eigendom zo aantrekkelijk mogelijk te verkopen en geven advies over alles wat met vastgoed te maken heeft. Ook de koper kan met al zijn vragen bij ons terecht, over juridische zaken, renovatie en meer.

Verwacht bij ons een persoonsgerichte en servicegerichte samenwerking. Wij nemen de nodige tijd om je onroerend goed doordacht in de markt te zetten. Ook de service na verkoop nemen we ter harte, met een goede opvolging van het dossier. Kortom, gelukkige klanten maken ons ook gelukkig!