Onze werkwijze

Een samenwerking begint steeds met een correcte waardebepaling van je woning of appartement.

Met een innovatieve manier van aanpakken, zetten we jouw vastgoed in de kijker op de manier die hier het best bij past. Maatwerk dus. Behalve een mooie fotoreportage,werken we ook met virtual styling.Dit laat de koper toe om te zien hoe de ruimte kan ingericht worden of hoe de woning er kan uitzien.Deze manier van presenteren geeft zeer goede resultaten in verkoop omdat de koper zich een beeld kan vormen wat de mogelijkheden zijn. Wij gebruiken regelmatig voor presentatie van een nieuwbouwappartement of een oudere woning. 

Publiceren doen we op een mix van communicatiekanalen, inclusief onze website, social media, en de veelbezochte zoekplatforms.

Ook onze etalage gelegen in het centrum geeft een zeer mooie presentatie van uw eigendom aan een breed publiek.

Dreamhome is bovendien jouw aanspreekpunt voor advies. We geven tips om je eigendom zo aantrekkelijk mogelijk te verkopen en geven advies over alles wat met vastgoed te maken heeft. Ook de koper kan met al zijn vragen bij ons terecht, over juridische zaken, renovatie en meer.

Verwacht bij ons een persoonsgerichte en servicegerichte samenwerking. Wij nemen de nodige tijd om je onroerend goed doordacht in de markt te zetten. Ook de service na verkoop nemen we ter harte, met een goede opvolging van het dossier. Kortom, gelukkige klanten maken ons ook gelukkig!