Diensten

Gratis schatting voor verkoop van uw huis, appartement of bouwgrond in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving

Wat is de waarde van uw woning regio Leopoldsburg ?


Wil u weten wat de verkoopwaarde is van uw woning? Bent u op zoek naar een schatter voor uw huis, appartement of bouwgrond? Dan bent u bij Dreamhome aan het juiste adres!


Wij zijn een vastgoedkantoor, gelegen in het centrum van Leopoldsburg, met jarenlange ervaring in het schatten van vastgoed zoals bouwgronden, appartementen, woningen en handelspanden in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving.

Professionele waardebepaling door een ervaren schatter


Wanneer wij uw woning schatten baseren wij ons op reeds behaalde verkoopscijfers en vergelijken we uw vraagprijs met andere woningen die recent in uw buurt verkocht zijn.


Om tot een correcte prijsbepaling van uw woning te komen is het van groot belangrijk om objectieve gegevens te hanteren zoals: de ligging, totale (bouwgrond)oppervlakte, ouderdom, de staat van het huis, de graad van afwerking, het onderhoud en het aantal kamers.  Aan de hand van deze elementen kunnen we een optimale vraagprijs bepalen.
Een woning die aan de juiste prijs geschat wordt verkoopt meestal sneller en aan een hogere prijs dan een woning die te hoog geschat wordt en daardoor te lang op de markt staat waardoor serieuze prijsverlagingen nodig zijn om tot een verkoop te komen. Meer weten? Neem vandaag nog contact voor een gratis schatting door een erkend vastgoedmakelaar.

Contacteer ons voor een gratis schatting via 0496/700 400 of info@dreamhome.be

Delen op

Jouw woning ook verkopen? Contacteer ons