Diensten

Gratis schatting voor verkoop van je huis, appartement of bouwgrond.

Wat is de waarde van je woning?


Wil je weten wat de verkoopwaarde is van je woning? Ben je op zoek naar een schatter voor je huis, appartement of bouwgrond? Dan ben je bij Dreamhome aan het juiste adres!


Wij zijn een vastgoedkantoor met jarenlange ervaring in het schatten van vastgoed zoals bouwgronden, appartementen, woningen en handelspanden in de regio Midden-Limburg, met Leopoldsburg en Hasselt als twee centrale vestigingsplaatsen.

Professionele waardebepaling door een ervaren schatter


Wanneer wij je eigendom schatten baseren wij ons op reeds behaalde verkoopscijfers en vergelijken we je vraagprijs met andere woningen die recent in je buurt verkocht zijn.


Om tot een correcte prijsbepaling van je eigendom te komen is het van groot belangrijk om objectieve gegevens te hanteren zoals: de ligging, totale (bouwgrond)oppervlakte, ouderdom, de staat van het huis, de graad van afwerking, het onderhoud en het aantal kamers. Aan de hand van deze elementen kunnen we een optimale vraagprijs bepalen.
Een woning die aan de juiste prijs geschat wordt verkoopt meestal sneller en aan een hogere prijs dan een woning die te hoog geschat wordt en daardoor te lang op de markt staat waardoor serieuze prijsverlagingen nodig zijn om tot een verkoop te komen. Meer weten? Neem vandaag nog contact op voor een gratis schatting door een erkend vastgoedmakelaar.

Contacteer ons voor een gratis schatting via 0496/700 400 of 0474/862990 (Sabine) of via info@dreamhome.be

 

Delen op

Uw woning ook verkopen? Contacteer ons