Huis, appartement of bouwgrond verkopen in Leopoldsburg, Heppen en nabije omgeving?

Huis, appartement of bouwgrond verkopen in Leopoldsburg, Heppen en nabije omgeving?

 U wil uw huis, appartement of bouwgrond verkopen? U wil een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning aan een mooie prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

8 redenen waarom een samenwerking met Dreamhome voordelen biedt voor u :


·         Veel panden worden verkocht via kopers die zoeken op portaalsites zoals Zimmo, Immoweb,Spotto. Hierdoor heeft uw pand een groot bereik van potentiële kopers.

·         We investeren in een mix van publiciteitskanalen. Wij zijn van mening dat we via verschillende mediakanalen ook andere potentiële kopers voor uw woning kunnen bereiken. Hoe meer potentiële kopers we kunnen aanspreken, hoe groter de kans dat we uw vraagprijs spoedig halen. Wij verschijnen maandelijks in 'In Leopoldsburg' met een gedrukte halve pagina advertentie.Dit blad wordt verdeeld in meer dan 6000 brievenbussen.

·         Dreamhome.be is een veelbezochte website. We hebben een klantenbestand met potentiële kopers en hun wensen. Wanneer we uw woning mogen verkopen, contacteren we deze kandidaat met de info van uw woning. Daarnaast investeren we ook in advertenties op zoekmachines zoals Google om lokaal, in Leopoldsburg, Heppen, goed vindbaar te zijn voor kandidaat kopers.

·         Bij sommige panden is een virtual styling aangewezen.Met deze virtual styling wordt uw pand aantrekkelijker voor kopers. Het wordt dan ook voorgesteld met een nieuw interieur of met een vernieuwde gevel zodat kopers kunnen zien wat het pand kan worden na renovatie of moderne inrichting.

·         Ons kantoor, in het commerciële hart van Leopoldsburg, met zeer mooi verlichte etalage aan het Bevrijdingsplein 7 te Leopoldsburg, trekt dagelijks tientallen potentiële kopers aan met interesse in vastgoed te koop in Leopoldsburg en Heppen.

·         Uw woning wordt aan potentiële kopers visueel aantrekkelijk voorgesteld dankzij een professionele fotoreportage.We zetten uw pand letterlijk in het zonnetje!

·         De opvallende publiciteitsborden van Dreamhome geven uw pand in het straatbeeld meer aandacht.

·         Wij zorgen voor de administratieve verplichtingen zoals een EPC-attest, asbestattest,stedenbouwkundige inlichtingen en andere documenten die nodig zijn voor de verkoop van een woning,aangesloten bij CIB zodat we op de hoogte blijven van alle vernieuwingen en wetgeving.We hebben beschikking over een keurder die zowel epc als asbestkeuring kan uitvoeren.

·         Wij bieden u een professionele en correcte waardebepaling dankzij onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar en kennis van de vastgoedmarkt in Leopoldsburg, Heppen en omgeving. Bij samenwerking kunnen we op basis van de schatting en uw verwachtingen samen een optimale vraagprijs bepalen en ...verkopen uiteraard zo dicht mogelijk aan de beoogde verkoopprijs !Geen verkoop - geen kosten!

Uw woning verkopen ? Contacteer ons vrijblijvend voor een geprek en gratis schatting via 0496/700 400 of info@dreamhome.be. We verwelkomen je graag met een kopje koffie!