Hamsesteenweg 16

Hamsesteenweg 16 , 3970 Leopoldsburg
    • delen

Omschrijving Ref.: 4963709

Nieuwbouwproject centrum Heppen 6% BTW


NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP (6% mogelijk). Wees er snel bij, want deze prachtige residentie met enkel maar BEN-appartementen (7 in totaal) heeft nog maar 2 appartementen te koop.
Een ruim appartement op het gelijkvloers, met twee slaapkamers, EEN TERRAS, EEN TUIN EN EEN TUINBERGING.
De appartementen zijn kwalitatief zeer goed afgewerkt, en voldoen aan de BEN (bijna energie neutraal) normen. Dat betekent dat ze een E-peil van 30 of minder dan 30 hebben, en dus enorm ENERGIEZUINIG zijn. Je wordt als koper fiscaal beloond doordat je de eerste 5 jaar een korting of vrijstelling op de onroerende voorheffing krijgt!
Bovendien geldt voor deze appartementen 6% BTW op de constructie, als je als koper aan de voorwaarden voldoet. Interessant... dat is zeker!
Geen tijd om lang te wachten op een nieuwbouwappartement? Geen zorgen... de appartementen zijn volledig klaar in MAART 2023. De ruwbouw is inmiddels al gerealiseerd.
In de prijs van 280.000€ per appartement is ALLES inbegrepen: CONSTRUCTIE MET VOLLEDIGE AFWERKING, GROND, ONDERGRONDSE PARKING, KELDERBERGING. Enkel de aankoopkosten (BTW, registratie, notariskosten, bankkosten zijn nog te betalen).
Heb je interesse in één van beide appartementen? Neem dan contact met ons op voor meer info. Info@dreamhome.be 0496/700400

Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 4963709
Vraag meer informatie

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden