Huis, appartement of bouwgrond verkopen in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving?

Huis, appartement of bouwgrond verkopen in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving?

 U wil uw huis, appartement of bouwgrond verkopen? U wil een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning aan een mooie prijs? Dan bent u bij Dreamhome aan het juiste adres. Wij zijn een vastgoedkantoor, gelegen in het centrum van Leopoldsburg, met jarenlange ervaring in het verkopen van vastgoed zoals bouwgronden, appartementen, woningen en handelspanden in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving.

8 redenen waarom u uw woning via Dreamhome wil verkopen :


·         Het merendeel van de woningen in België wordt verkocht via kopers die zoeken op portaalsites zoals  Immoweb.be, Immovlan.be en Zimmo. Hierdoor heeft uw pand een groot bereik van potentiële kopers.

·         We investeren in een mix van publiciteitskanalen. Wij zijn van mening dat we via verschillende mediakanalen ook andere potentiële kopers voor uw woning kunnen bereiken. Hoe meer potentiële kopers reageren, hoe groter de kans dat we uw vraagprijs halen of kunnen overtreffen. Wij verschijnen maandelijks in 'In Leopoldsburg' met een gedrukte halve pagina advertentie.

·         Dreamhome.be is een veelbezochte website. We hebben een uitgebreid klantenbestand met potentiële kopers en hun wensen. Wanneer we uw woning mogen verkopen, contacteren we deze kandidaat met de info van uw woning. Daarnaast investeren we ook in advertenties op zoekmachines zoals Google om lokaal, in Leopoldsburg, Heppen, Beringen,…goed vindbaar te zijn voor kandidaat kopers.

·         U krijgt een eerlijke, no-nonsens aanpak die zowel kopers als verkopers waarderen.

·         Ons kantoor, in het commerciële hart van Leopoldsburg, met opvallende etalage in de Stationsstraat en de kijketalage in de Generaal de Krahéstraat, trekt dagelijks tientallen potentiële kopers aan met interesse in woningen te koop in Leopoldsburg, Heppen, Beringen  en omgeving.

·         Uw woning wordt aan potentiële kopers visueel aantrekkelijk voorgesteld dankzij een professionele fotoreportage.

·         De opvallende publiciteitsborden van Dreamhome geven uw woning in het straatbeeld nog meer aandacht van potentiële kopers.

·         Wij kunnen  zorgen voor de administratieve verplichtingen zoals een EPC-attest, stedenbouwkundige inlichtingen ... en andere documenten die nodig zijn voor de verkoop van een woning.

· Wij bieden u een professionele en correcte waardebepaling dankzij onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar en kennis van de vastgoedmarkt in Leopoldsburg, Heppen, Beringen en omgeving. Bij samenwerking kunnen we op basis van de schatting en uw verwachtingen samen een optimale vraagprijs bepalen en ...verkopen uiteraard zo dicht mogelijk aan de beoogde verkoopprijs !

Uw woning verkopen regio Leopoldburg? Contacteer ons vrijblijvend voor een geprek en gratis schatting via 0496/700 400 of info@dreamhome.be